Dekorálás

Szakképzett dekoratőreink, rendelkezésre állnak a legkülönfélébb elképzelések megvalósításáért.

Fotós

Profi fotós és videós kollégáink, művészi képeket készítenek rólatok a nemes napon. Személyre szabott csomagjaikból tudtok választani.

DJ

Ajánlatunkban szereplő DJ-k, feledhetetlen hangulatot varázsolnak az estébe, olyan zenei repertoárral amiket ti válogattok össze, vagy olyan stílusban ami hozzátok a legközelebb áll.

Sminkes

Profi sminkesünk segít az előkészületekben és igény esetén az esküvőn is jelen van, hogy folyamatosan felfrissítse sminkedet.

Fodrász

Az velünk dolgozó fodrászok fantasztikus hajkoronákat varázsolnak neked, hogy beragyogd az éjszakát és fantasztikus hercegnő lehess tetőtől talpig.

Táncoktató

Táncoktatónk megtanít a legmerészebb forgásokra és emelésekre. Ha úgy gondolod nem te vagy a táncparkett ördöge, az órái után még saját magadat is meg fogod lepni.

Ceremónia mester

Kapcsolatban állunk olyan ceremóniamesterekkel akiknek több 100 esküvőnyi tapasztalatuk van, így javában megkönnyítik nektek a lebonyolítást. Garantált profik, jó humorérzékkel.

Photo-box

PhotoBox-unk egyedülálló, kreatív és élménygazdag. A képeket amiket készítünk rólatok akár azonnal meg is tudjátok osztani valamit, albumotokba is elrakhatjátok az itt készült mókás képeket.

Egyéb szolgáltatások